Over ons

Vitralux NV kan terugblikken op een 37 jaar lange ervaring met meer dan 20.000 tevreden klanten.

Ons team van specialisten heeft een eigen profielensysteem ontwikkeld voor de bouw van veranda’s. Het betreft een thermisch onderbroken systeem dat garant staat voor kwaliteit, sterkte, duurzaamheid en zeer goede isolatie.

In ons uitgebreid gamma kan iedereen zijn gading vinden.

Als je ervoor kiest om een veranda te plaatsen, dan bepaal je volledig zelf in welke stijl dit is.

Kies je ervoor om nieuwe ramen en deuren te plaatsen (bij zowel renovatie als nieuwbouw) dan vind je ook hier zeker terug wat je zoekt. Bekijk ook zeker onze andere producten zoals onze pergola’s, carports, screens en zonneweringen.

Onze hoofdzetel is gevestigd in Kruishoutem. Hier hebben wij een ruime toonzaal van 350m² met tal van verschillende modelveranda’s. Eveneens vind je hier de ramen en deuren bekijken.

Kom gerust langs voor meer info en een gratis prijsofferte. Desgewenst helpen wij u ook met de afhandeling van uw premieaanvragen en/ of de bouwvergunning.

Sinds 2005 hebben wij eveneens een toonzaal van 250m² in Quaregnon (regio Bergen).

Na al deze jaren hebben reeds 20.000 klanten voor Vitralux gekozen. Met een team van een 20-tal medewerkers zullen wij u met veel plezier bijstaan, zodat wij ook u tot onze tevreden klanten mogen rekenen.

Geschiedenis van Vitralux NV

Vitralux werd in 1980 opgericht en vestigde zich in Leupegem. Na 4 jaar werd deze locatie te klein en verhuisde de onderneming naar Kruishoutem.

Na enkele jaren hebben wij ons gamma, naast de verandabouw, uitgebreid met ramen en deuren in aluminium.

Onze onderneming is blijven groeien volgens de evolutie van de markt, waardoor wij sedert 2000 ons productengamma nog verder uitgebreid hebben. Zo kan je ook bij ons terecht voor: carports, pergola’s, zonneweringen, screens, rolluiken en sectionale poorten.