Door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan onze website.

Waarom kiezen voor aluminium?

Aluminium is een ‘groen’ product dat 100% recycleerbaar is. Het is een duurzaam product met een lange levensduur. Eveneens voldoet het aan alle thermische vereisten. Dit alles maakt dat aluminium een goede investering is. Bovendien zijn de  uitvoeringsmogelijkheden in aluminium onbeperkt doordat het een licht maar zeer sterk materiaal is.

 

Kleuren en afwerking

Wij kunnen u méér dan 400 kleuren aanbieden. U heeft dus alle vrijheid om uw huis zelf in te kleuren, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant! Eveneens beschikken we met onze aluminium profielen over een uitgebreid gamma uitvoeringsstijlen, zowel modern als klassiek.

Specialist in steel-look

Sinds enkele jaren zijn we specialist in het maken en plaatsen van steel-look ramen. Type SL-38 van Reynaers met opgekleefde of ingewerkte kruishouten. Dit biedt een meerwaarde aan de veelgevraagde pastorie stijl. 

Waarom kiezen voor ons?

Als Reynaers Partner werken wij met Reynaers-profielen. Reynaers Aluminium is dé marktleider op het vlak van aluminium profielen voor ramen en deuren. Reynaers is een Belgische familiebedrijf wat maakt dat de communicatie en levering zeer makkelijk verloopt.

Vitralux wordt als Reynaers Partner constant bijgeschoold en begeleid door Reynaers. Dit in combinatie met onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij over de nodige vaardigheden en flexibiliteit beschikken om zowel uw nieuwbouw- als renovatieproject te realiseren.

Interesse? Kom zeker langs!

Hoofdzetel en toonzaal

Pontstraat 2
9770 Kruisem (Oost-Vlaanderen)
Tel: 09/383.69.69
E-mail: vitralux@vitralux.be
Regnr: BE0420.424.526-06.20.11

Openingsuren: maandag tot donderdag van 8u tot 12u / 13u tot 18u
                           vrijdag tot 17u.

                           zaterdag van 14u tot 17u.

                           zondag van 14u tot 17u.

Of stuur ons een mail

CONTACTEER ONS!
09/383 69 69